Ystäväpupu

Tämä pupukaveri on joskus aiemminkin vilahdellut blogissa sekä Taika-lehden sivuilla ja nyt hän pompahtaa ystävänpäivän korttiin!
IMG_3400

Tarvikkeet
– Korttipohja (eko)
– Kakkupaperi (sydän)
– Puikkoliimaa
– Juuttinarua
– Kohotarroja

1. Väritä ja liimaa pupu ja leikkaa ääriviivoja pitkin ja muista käydä  reunat kynällä läpi. Hankaa eli ressaa ekokorttipohjan reunoja. Aseta kakkupaperi suttupaperille ja ”töpötä” puikkoliimaa kauttaaltaan kakkupaperin nurjalle puolelle. Liimaa kakkupaperi ekokorttipohjan keskelle niin, että kortin taite on ylöspäin. Puikkoliiman ansiosta ohut kakkupaperi sulautuu korttipohjaan kauniisti. Kieputa kortin ympärille muutaman kerran juuttinarua ja solmi juuttinaru rusetille kortin vasempaan reunaan. Kiinnitä pupu korttiin kohotarroilla.  Viimeistele kortti valkoisella Hyvää Joulua -ääriviivatarralla sekä kortin sisäpuolelle kirjoitetulla tervehdystekstillä.

 

Helppo väritysohje löytyy täältä: taika.askartelija.fi/joulupupu/
Tulostettava pupuarkki täältä: taika.askartelija.fi/wp-content/uploads/2013/11/pupu.pdf

 

Huom! Digipaperit on tehty Taika-blogin kävijöille, joten kunnioitathan tätä, etkä jaa papereita muutoin kuin linkin kautta. Digipapereita saa käyttää osana kaupallisiin tarkoituksiin askarreltuja tuotteita, mutta pelkkien papereiden kaupallinen käyttö ei ole sallittua!

Vastaa