Urhon joulutervehdys

Taika-koira Urhon joulutervehdys näyttää tältä =)
Kortti on nopea ja helppo askarrella, joten vielä ehtii tehdä kortit ja postitellakin ne. Posti lupaa, kun viiteen mennessä kortin ykkösluokan merkillä varustettuna postiin vie,
käy ystävää ilahduttamaan kortin tie!

urho-joulu
Valitse kortin joulupalloon kuva, joka ilahduttaa joko itseäsi tai on tärkeä kortin saajalle. Jos valokuvaa ei tähän hätään löydy, korvaa kuva vaikka kuviopaperista tai vanhasta joulukortista leikatulla kuvalla.
Tulosta kuva haluamasi kuva kartongille ja leikkaa se ympyränä irti. Mallipallon halkaisija on 5,5 cm. Kiinnitä pallo valkoiselle kartingille ja leikkaa taas ympyrän muotoon noin 6 cm kokoisena. Hankaa ympyrän reunoja vaikka saksien terällä. Kiinnitä ympyrä vielä ekokartongille ja hankaa taas ympyrän reunoja. Hankaaminen hävittää mahdolliset leikkuuvirheet, joten kiireisen ei tarvitse olla niin tarkka leikkaamisen kanssa. Kiinnitä ympyrän nurjalle koristenauhan päät ja sitaise koristenauhalenkin juureen rusetti.
Ompele ompelukoneella korttipohjan ympäri tikkaukset tai piirrä tikkaukset käsin. Hankaa valkoista mustetta kortin pintaan ja leimaa hyvän joulun toivotus korttiin. Anna kuivahtaa. Hankaa kortin reunoja saksien terällä ja kiinni kuvalla varusettu ”joulupallo” korttiin.
Kirjoita kortin sisälle tervehdysteksti ja sujauta kortti kuoreen ja kipaise postiin.

Stressitöntä ja iloista joulua!
Toivottavat Urho ja Anu

Vastaa