Osallistu kuvataidekilpailuun 2016

kuvataidekilpailu-2016_banneri

Anna haaveiden lentää ja taiteile haaveesi paperille!
Toteuta haave-aiheinen kuvataidetyö valitsemallasi
litteällä tekniikalla tai tekniikkayhdistelmillä
laadukkaalle paperille ja osallistu taikamaiseen
kuvataidekilpailuun!

KILPAILUN SÄÄNNÖT: Kilpailutyön aiheena on HAAVE! Mikä on sinun haaveesi? Onko se utopistinen vai realistinen vai kenties molempia? Tee haaveestasi kuvataiteen avulla totta ja osallistu haaveellasi kuvataidekilpailuun!

Kilpailutyön tekniikka ja käytettävät välineet ovat vapaasti valittavissasi. Voit osallistua millä tahansa litteällä tekniikalla tai sekatekniikoilla, kunhan työstä näkyy, että se on selkeästi käsin taiteiltu ja käsittelee haaveettasi.
Kilpailutyön maksimikoko on 24 x 32 cm ja kilpailutyötä ei saa taittaa. Toivottavaa on, että kilpailutyö tehdään laadukkaalle ja käytettävään tekniikkaan sopivalle paperille. Kilpailutyön tulee olla perillä 24.11.2016 mennessä osoitteessa:
Storia Kustannus Oy / Taika
Lahnuksentie 215
01840 Klaukkala

Kilpailusarjat
Sarja 1: Päiväkoti-ikäiset (0 – 6 -vuotiaat)
Sarja 2: Kouluikäiset (7 – 12 -vuotiaat)
Sarja 3: Nuoret (13 – 16 -vuotiaat)
Sarja 4: Aikuiset (yli 17 -vuotiaat)

Kilpailutyön yhteydessä tulee kertoa tekijän nimi, osoite, puhelinnumero, ikä ja mahdollinen sähköpostiosoite sekä työn nimi ja lyhyt selitys kilpailutyöstä. Vain täydellisillä yhteystiedoilla varustetut työt osallistuvat kilpailuun. Kilpailuun saapuneiden töiden arvioinnista vastaa Taika-lehden toimituksen ja HanArt Oy:n edustajista koostuva raati. Jokaisen neljän kilpailusarjan kolme raatia eniten ilahduttanutta työtä palkitaan 100 euron arvoisilla laadukkailla tuotepalkinnoilla. Palkitut työt esitellään Taika-lehdessä vuoden 2017 alussa sekä mahdollisesti myös yhteistyökumppaneiden nettisivuilla sekä facebook-sivustoilla. Lisäksi HanArt Oy:llä on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä töitä omassa markkinoinnissaan. Julkaistuista töistä ei makseta erillistä palkkiota. Kilpailuun lähetettyjä töitä ei palauteta.
Lisätietoja kilpailusta toimitus@taikalehti.fi

Yhteistyössä Taika-lehden lisäksi
Tailteilijatarvikkeiden maahantuoja HanArt
Laadukkaita taiteilijatarvikkeita valmista Winsor&Newton
Kotimainen kirjakauppajätti Suomalainen

 

Vastaa