Taika-Design paperit nyt myynnissä!

Taika loihti lukijoidensa iloksi ihania Taika-design papereita!

Polka

Näin aluksi papereita on tarjolla Hyvää Joulua ja Polka nimisinä setteinä. Papereita on pakkauksessa yhteensä kahdeksan, kaksi kutakin kuosia. Hyvää Joulua -setissä on neljä erilaista hyvää joulua ja joulutervehdyksiä sisältävää paperia. Polka-setti sisältää kukka-, pilkku-, sydän- ja tekstipaperit. Polka-setti sopii joulukorttien lisäksi myös ystävänpäivän askarteluihin.

Paperi on laadukasta A4 kokoista ”liukaspintaista” 150 grammaista paperia. Papereita voi käyttää sellaisenaan tai kokeile yhdessä esimerkiksi leimasimien ja leimasinmusteiden kanssa. Leikkaa papereista muotoja tai käytä korttien ja skräppisivujen kanssa.

Paperisetit ovat myynnissä vain Taika-putiikissa eli TÄÄLLÄ.
Yksi setti maksaa 4,90 (sis. postikulut)

Papereita on käytetty Taika-lehden Joulunumeron 10-11/2010 joulukorteissa. Joulukortti-ideat löytyvät sivulta 10 – 11.

Hyvää joulua (loppu)

Kurkatkaapa Taavan blogiin, jossa hän on loihtinut upeita tuikkukortteja Taika-Design papereilla! http://taavanainen.blogspot.fi/

Myös alla olevista blogeista löytyyy malleja, joissa on käytetty Taika-design papereita
Piian Räpellykset
Marikan elämää…
Viipulan elämää
Cards by Carola
Susan korttiapaja
Maria H
Bissen Buduaari

Tutustu myös Taika-lehden ilmaiseksi tulostettavaan digiarkkiin, jonka tekstit ja kuvat soveltuvat Taika-papereiden rinnalle erinomaisesti! Digiarkki löytyy TÄÄLTÄ!

Jaathan kokemuksesi papereista kansamme ja kerrothan papereiden suhteen myös toiveesi! Terveiset ja kysymykset voi jättää TÄÄLLÄ!

Paperikuvia klikkaamalla, kuva suurenee ja kuosit tulevat paremmin näkyville.

kortti_1kortti_2

Vastaa