Taika-design digipaperit

kuvakkeita.inddTaika-design digipaperit ovat jatkoa Taika-design paperisarjalle. Taika-design paperisarjan paperit ovat myynnissä Taika-putiikissa ja aika ajoin myyntiin tulee uusia kuoseja. Taika-design digipaperit ovat ilmaiseksitulostettavia Taika-design sarjan papereita.

t3968 talvikortti_1 talvikortti_2

Tällä hetkellä tarjolla on kolme talviaiheista digipaperia ja kaksi ystävän tiketit -arkkia. Klikkaa alla olevaa listaa ja kuva aukeaa pdf-tiedostona. Helpoin on tulostaa kuviopaperi tavalliselle kopiopaperille valmiiden asetusten mukaan.

Mikäli erikoistulostaminen on tuttu juttu, valitse silloin reunaton tulostus ja paras laatu. Kokeile tulostaa erilaisille tulostimeesi sopiville papereille, jolloin paperin tunnelma muuttuu suurestikin. Kokeile myös valokuvapaperia tai tulostimeen sopivaa kuultopaperia. Kuosit on suunniteltu niin, että papereita on helppo tuunata esimerkiksi leimasinmusteilla ja leimasinkuvioilla.

Papereita saa tulostaa mielin määrin, mutta olisi kiva kuulla kommenttinne ja toiveenne kuosien suhteen, sekä nähdä kuvia töistä, joissa papereita on käytetty.

Kommentit voi jättää TÄÄLLÄ ja kuvat töistänne voi lähettää TÄNNE tai julkaise kuvasi Taika-lehden Facebook-sivulla.

Lataa paperit pdf-tiedostoina näistä linkeistä:

Pirteitä paperiaskarteluhetkiä!

Esimerkkejä kuoseista (voit avata kuvan klikkaamalla isommaksi):

lumihiutaleet_iso.indd

Iso lumihiutale

lumihiutaleet.indd

Lumihiutale

talvipilkku_1.indd

Talvipilkku

talvitervehdys_3.indd

Talvitervehdys

 

Vastaa