Piirustuskilpailun satoa

Piirustuskilpailn-satoa

Taika-lehti järjesti viime syksyn aikana yhdessä HanArt Oy:n kanssa kaikille avoimen Derwent piirustuskilpailun. Nyt jo seitsemättä kertaa järjestetty piirustuskilpailu sai ilahduttavasti liikkeelle lähes 300 eri-ikäistä taitavaa tekijää ympäri maata.

Piirustuskilpailun raati koostui Taika-lehden ja HanArt Oy: edustajista. Kilpailuun tulleet työt yllättivät arvontaraadin jälleen kerran iloisesti töiden määrän ja laadun osalta. Töiden värikkyys, aiheiden monipuolisuus ja töistä huokuva piirtämisen ja maalaamisen ilo saivat raadin taas vaikean tehtävän eteen, kun jokaisesta kilpailusarjasta tähän esittelyyn mahtuivat vain kärkiviisikot. Kaikki kilpailuun osallistuneet ovat ansainneet töistään kunniamaininnan, sillä niin upeita taideteoksia olivat kaikki osallistujat tehneet ja upeita töitä jäi runsain mitoin jokaisen kilpailusarjan kärkiviisikoiden ulkopuolelle. Kilpailun raati haluaakin lähettää terveiset ja sydämelliset kiitokset ihastuttavista töistä aivan jokaiselle kilpailuun osallistuneelle!

Tämänkertaisessa piirustuskilpailussa kilpailutöiden tekniikalle ei annettu minkäänlaista rajoitusta, vaan toteutustapa ja materiaalit olivat täysin tekijän päätettävissä. Myös kilpailutyön aiheen tekijä sai valita itse. Töiden yhteyteen pyydettiin lisäämään lyhyt tarina työn tapahtumista ja työt toivottiin tehtävän laadukkaalle paperille. Kilpailusarjat oli edellisien vuosien tapaan jaettu neljään sarjaan: 0 -6-vuotiaat päiväkoti-ikäiset, 7 – 12-vuotiaat kouluikäiset, 13 – 16-vuotiaat nuoret sekä yli 17-vuotiaat aikuiset. Sydämellinen onnentoivotus kaikille palkituille piirtäjille ja kiitokset vielä kerran kaikille kilpailuun osallistuneille!

Esittelemme Taika-lehden talvinumerossa 1/2014 ja nettisivuilla jokaisen kilpailusarjan viisi palkittua työtä. Kunkin sarjan viisi työtä ovat sivulla satunnaisessa järjestyksessä, eli niitä ei ole laitettu keskenään minkäänlaiseen järjestykseen, vaan ne edustavat yhdessä kunkin kilpailusarjan parhaimmistoa.

 

0 -6-vuotiaat päiväkoti-ikäiset

Piirustuskilpailu_sarja-1

 

7 – 12-vuotiaat kouluikäiset

Piirustuskilpailu_sarja-2

 

13 – 16-vuotiaat nuoret

Piirustuskilpailu_sarja-3

 

yli 17-vuotiaat aikuiset

Piirustuskilpailu_sarja-4

 

Vastaa