Piirustuskilpailu 2011 aikuiset yli 17-vuotiaat

piirustuskilpailun satoa 2011Aikuisten, yli 17-vuotiaiden sarja tarjosi edellisten vuosien tapaan upeita ja persoonallisia töitä. Aiheiden valinnat olivat mielenkiintoisia ja liitujen käyttö töissä oli todella upeaa ja taidokasta. Työt ovat yhdestä sarjasta vuoden 2011 piirustuskilpailusta.

 

Aikuisten-sarja-2011-leena

Leena Tallqvist 52v.
Täällä on muitakin!
”Luonnonsuojelu on yhä tärkeämpää ja koskee meitä kaikkia. Kukaan ei voi ummistaa silmiään. Jokainen voi tehdä asioille jotain. Kuvan keisaripingviini menee halpaan ja pettyy; lajitoveria ei löydykään.”

Aikuisten-sarja-2011-maria

Maria Kyllönen 17v.
Ohikulkumatkalla
”Tämä piirustus on kuin marraskuu: se on synkkä ja sateinen, mutta sen päässä pilkistää kutsuva valo. Pieni kahvila, jonka avoimesta ovesta kuuluu ihmisten naurua, houkuttelee astumaan peremmälle.”

Aikuisten-sarja-2011-marjaleena

Marjaleena Etula 62v.
Kolme karhua -eli Otson päiväuni
”Olin mummivahtina kuusiviikkoisen pojanpoikani Otso Ilmarin luona ja ihastuin niin täysin pikkumieheen, että oli aivan pakko ikuistaa pastelliliiduilla hänen päiväunensa leppoisa tunnelma.”

Aikuisten-sarja-2011-riikka

Riikka Hietalahti 23v.
Lotta Svärd 90 vuotta
”Vuonna 2011 on tullut kuluneeksi 90 vuotta Lotta Svärdin perustamisesta. Suomen Lottaperinneliiton jäsenenä ja sotahistoriasta kiinnostuneena osoitan aihevalinnallani kunnioitusta lottiamme kohtaan.”

Aikuisten-sarja-2011-sari

Sari Holanti 47v.
Espanjan prinssi, Jose II
”Jose on meidän 2-vuotias Ragdolli-kolli poika. Josen isä on espanjalainen King Pom Pom (äiti suomalainen) ja kyllähän jokainen kuninkaallinen ansaitsee ainakin yhden potretin.”

 

Vastaa