Piirustuskilpailu 2011 päiväkoti-ikäiset 0 – 6-vuotiaat

piirustuskilpailun satoa 2011Voi tuota värien, ilon ja riemun määrää, mikä välittyi kaikista tähän kilpailusarjaan tulleista piirustuksista. Tarinat töiden taustalla olivat ihanaa lapsekkuutta tulvillaan saaden leveän hymyn raadin jäsenten huulille.  Työt ovat yhdestä sarjasta vuoden 2011 piirustuskilpailusta.

 

Lasten-sarja-2011-victoria

Victoria Karjalainen 5v.
Luonto työssä.
”Linnut lauloivat kauniasti, käärme sihelteli ja muurahaiset aherteli kekoaan. Kissa naukui, kun leppäkerttu tanssi sen korvalla. Sammakko esitteli itseään muurahaisille. Lintu lauloi loppulaulun.”

Lasten-sarja-2011-lilli-riikka

Lilli-Riika Toivanen 4v.
Kissaprinsessa joka unohti kauppalistan ”Kissaprinsessa meni kauppaan ja unohti kauppalistan. Niinpä kissa osti pelkästään maitoa ja teki kotona pannukakkua.”

Lasten-sarja-2011-markus

Markus Sääskilahti 5v.
Säde
”Säde on meidän uusi kana ja se syö rehua. Se on muninut kaksi sinistä munaa, tai oikeastaan vaaleansinistä. Säde on keltainen ja se tykkää pestä itteään hiekassa ja kaakattaa toosi paljon.”

Lasten-sarja-2011-venla

Venla Österberg 5v.
Joutsen sammalkivellä
”Joutsen seisoi sammalkivellä. Sitä tulivat hakemaan sen ystävät -Tule mukaamme! Ja niin joutsen nousi niiden mukaan jatkamaan matkaa etelään. Loppu.”

Lasten-sarja-2011-milla

Milla Hakala 3,5v.
Eetu kissa
”Harmaa kissa, joka etsii uutta omistajaa.”

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Piirustuskilpailu 2011 päiväkoti-ikäiset 0 – 6-vuotiaat

  1. Päivitysilmoitus: Piirustuskilpailun satoa 2011 | Taika-askartelija askartelublogi

Vastaa