Osallistu Piirustuskilpailuun!

Pistä kynät ja siveltimet sambaamaan ja osallistu piirustuskilpailuun!
Tutuksi tulleeseen tapaan Taika-lehti ja HanArt Oy järjestävät jälleen Piirustuskilpailun. Tällä kerralla välineet ovat taiteilijan itsensä valittavissa, kuten myös tekniikka, jolla työ toteutetaan. Vain aihe on määritelty ja sekin jättää taiteilijalle itselleen valtavasti vapauksia. Piirustuskilpailumme aiheena on TAIKA! Laita luovuus lentoon ja tee meille taianomaista taidetta!

Piirustuskilpailu 2015.indd

Piirustuskilpailussa on neljä sarjaa
Sarja 1: Päiväkoti-ikäiset (0 – 6 -vuotiaat)
Sarja 2: Kouluikäiset (7 – 12 -vuotiaat)
Sarja 3: Nuoret (13 – 16 -vuotiaat)
Sarja 4: Aikuiset (yli 17 -vuotiaat)

KILPAILUN SÄÄNNÖT
Kilpailutyön aiheena on TAIKA! Mikä on sinun taikasi? Mitä tai mikä on taika? Onko se magiikkaa? Tai kenties lapsesi, ystäväsi tai lemmikkisi nimi? Vai glitteriä, satua, kuvioita, mielikuvitusta vai jotain ihan muuta? Tee sanasta taika taidetta ja osallistu! Piirustuskilpailutyön tekniikka ja käytettävät välineet ovat vapaasti tekijän itsensä valittavissa. Voit osallistua millä tahansa tekniikalla tai sekatekniikalla, kunhan työstä näkyy että se on selkeästi käsin piirretty
tai maalattu. Yllätä raati kekseliäällä ja taitavalla toteutuksella!

Kilpailutyön maksimikoko on 24 x 32 cm ja kilpailutyötä ei saa taittaa. Toivottavaa on, että kilpailutyö tehdään laadukkaalle ja käytettävään tekniikkaan sopivalle paperille. Kilpailutyön tulee olla perillä 6.11.2015 mennessä osoitteessa:
Storia Kustannus Oy / Taika
Lahnuksentie 215
01840 Klaukkala

Kilpailutyön yhteyteen tulee kirjoittaa tekijän nimi, osoite, puhelinnumero, ikä ja mahdollinen sähköpostiosoite sekä työn nimi ja lyhyt tarina piirustuksen tapahtumista. Vain täydellisillä yhteystiedoilla varustetut piirustukset osallistuvat kilpailuun.
Kilpailuun saapuneiden töiden arvioinnista vastaa Taika-lehden toimituksen ja HanArt Oy:n edustajista koostuva raati. Töiden arvioinnissa raati painottaa ensisijaisesti kuvan kertomaa tarinaa, aiheen valintaa sekä toteutustapaa. Jokaisen neljän kilpailusarjan viisi parasta työtä palkitaan laadukkailla Derwent-tuotepalkinnoilla. Sarjojen voittajatyöt esitellään Taika-lehdessä vuoden 2015 alussa sekä Suomalaisen Kirjakaupan nettisivuilla ja mahdollisesti myös Taika-lehden ja HanArt Oy:n nettisivuilla ja sekä kaikkien edellä mainittujen facebook-sivustoilla. Lisäksi HanArt Oy:llä on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä piirustuksia omassa markkinoinnissaan. Julkaistuista piirustuksista ei makseta palkkiota. Kilpailuun lähetettyjä piirustuksia ei palauteta. Lisätietoja kilpailusta toimitus@taikalehti.fi

 

Piirustuskilpailu 2015

Kuvaa klikkaamalla pääset piirustuskilpailukutsun tulostusversioon.

2 vastausta artikkeliin ”Osallistu Piirustuskilpailuun!

  1. Päivitysilmoitus: Vesivärit alessa | Taika-askartelija askartelublogi

Vastaa