Ole Ystävä, ilahduta joulukortilla –keräys sulatti sydämet

Ole-ystävä--fb-tapahtuma

Taika ja Suomen Punaisen Ristin Ystäväpalvelu järjestivät hyvää mieltä ympärilleen säteilevän korttikeräyksen. Korttikeräys onnistui pakahduttavalla tavalla, sillä kortteja saapui ennätysmäärä, siis supersuperpaljon. Korttikeräys järjestettiin ensimmäisen kerran 2012 ja siitä lähtien korttien määrä vuosittain on vain lisääntynyt. Tänä vuonna hyvän mielen korttiaskartelijat aktivoituivat ennätyksellisesti ja ylitettiin viime vuosi reilulla 1000 kortilla. Huimaa! Ja pidemmittä puheitta paljastan tämän vuoden tajunnan räjäyttävän määrän, joka on…

Untitled-1-01

4959 rakkaudentäyteistä korttia!

Yksikään kiitosta kuvaava sana ei riitä kertomaan riemua ja lämpöä, jota te kaikki kortintekijät eli keräykseen osallistuneet aiheutatte. Tämä lämmittää pitkään kaikkia, joita keräys koskettaa. Sinua askartelijaa, minua ”korttien kerääjää”, Ole Ystävä –toiminnan henkilöitä ja vapaaehtoisia sekä häntä, jota korttisi tänä jouluna ilahduttaa! Auttaminen ja välittäminen on niin ihanan monisäikeinen juttu <3

OY1-72
Ole Ystävä, ilahduta joulukortilla –keräys kokosi ihanien askartelijoiden käsintehdyt joulukortit yhteen. Kortteja saapui kaiken ikäisiltä kortteilijoilta aivan ihanien saatekirjeiden kera. Kortteihin nähty vaiva on huikeaa. Niihin panostettu aika ja ajatus nostavat hymyn. Ajattele, että juuri sinun korttisi voi olla ainoa kortti, jonka joku yksinäinen saa. Surullinen aihe, mutta onnellinen loppu!

OY6-72
Kortit lähtevät useisiin SPR:n Ystävätoiminnan toimipisteisiin, jossa Ystävätoiminnan vapaaehtoiset kuorittavat kortit. Kortit lähtevät ilahduttamaan yksinäisten ikäihmisten joulua ja tänä vuonna ilahtuu 4959 yksinäistä, ehkä sinun korttisi on juuri se joka pelastaa hänen joulunsa ja tuo hymyn huulille!

Elämän syksyn tullessa
ainoa todellinen runo:
Tuntea läheiseksi, ystäväksi
toinen ihminen,
sanoitta.
– Mika Waltari –

OY12-72

Alla on joukko satunnaisesti korttien joukosta napattuja ja kuvattuja kortteja. Jos ikinä olisi mahdollista, olisimme kuvanneet kaikki kortit. Nauttikaa kuvakimarasta!

OY11-72
OY10-72 OY9-72 OY8-72 OY7-72 OY6-72 OY5-72 OY4-72 OY3-72 OY2-72

Vastaa