Läpikuultavia kuvioita ja joulutunnelmaa!

Taika-lehti 10-vuottajoulutahti_2
Marabu Fun&Fancy ikkunakalvoväreillä teet helposti kivat joulukoristeet ikkunoihin tai vaikkapa lasipurkkien kylkeen. Sujauta purkkiin suolaa ja kynttilä ja koristele purkki tekemälläsi kalvovärikuviolla. Kynttilänvalo ja valo ylipäätänsä kuultaa kuvion läpi ja saa sen hehkumaan!

 

Tee kuviot kalvoväreillä muovikalvon tai muovitaskun pintaan, anna kuivua, irrota ja siirrä kuviot ikkunaan tai lasipurkkiin jouluista tunnelmaa tuomaan.

Kalvoväreillä voi tehdä siististi irrotettavia, mutta silti tiukasti paikallaan kovilla ja kiiltävillä pinnoilla, kuten lasi-ikkunassa, peilissä, posliinissa, tai lasiesineissä pysyviä koristekuvioita. Kalvoväri kuivuu läpikuultavaksi ja sitkeäksi kalvoksi. Muovisissa väripulloissa on kapeat pipettisuuttimet, joilla väriä levitetään. Kuvio tehdään värivalmistajan muovikalvolle tai muovitaskun pintaan. Varmista kuvion irtoaminen muovista ennen varsinaisen työn aloittamista pienen koekuvion avulla. Kalvovärit ovat vesiliukoisia ja kuivuttuaankin veteen reagoivia. Tarkemmat ohjeet löytyvät *klikklikkailemalla*.
joulutahti_1

joulutahti_3

Täältäpä löytyy muutama tulostettaava kuvio niin aikuisille kuin lapsille!
– Joulutähti
– Tonttutyttö
– Joulupukki

Pst! Kyseiset piirroskuvat on ensisijaisesti suunniteltu käytettäväksi ikkunakalvovärien kanssa, mutta tokihan ne sopivat värityskuviksi tai vaikkapa kartonkiaskartelun kaavoiksi. Iloisia taiteiluhetkiä!

pstpst! Kalvovärejä myy askartelija.fi

 

Vastaa