Korttimaraton, osa 4

Tekniikka10-maraton

Koukussa Kortteihin -nettiyhteisö järjestää keväisin jo perinteeksi muodostuneen Tekniikka 10 -korttimaratonin. Tekniikka 10 -maraton koostuu kymmenestä erilaisin korttitekniikoin toteutettavista haasteista, joista osa on salamahaasteita. Yksitellen julkaistavat haasteet tulee toteuttaa ennalta annetulla tekniikalla tai materiaaleilla ja ne tulee julkaista Koukussa Kortteihin -sivuilla annettujen ohjeiden mukaan. Maraton on todella inspiroiva ja tekniikat on suunniteltu niin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua!

Maratonin pääsponsorina toimii Taika-lehti ja samalla kuulun raatiin eli luonnollisestikaan en voi virallisesti maratonille osallistua. Koska tekniikat ovat mielenkiintoisia ja samalla oppii uutta sekä haastaa itsensä, päätin osallistua epävirallisesti ja hieman sivussa. Tässä neljännen haasteen kortti, jonka aiheena on ”väreillä”. Tekniikassa on tarkoitus käyttää yhdessä leimassa kahta tai useampaa leimasinmustetta. Itse päädyin kahteen ja sävyiksi valitsin keväiset sävyt.

Tarvikkeet
– Sininen ekokorttipohja, valkoista kartonkia tai akvarellikartonkia
– Kaksipuolista teippiä
– Distress Ink -leimasinmusteita (vihreä, pinkki, vaaleansininen ja musta) ja superlonsieni
– Tarrakiinnitteisiä timantteja
– Leimasimia (puu, taustateksti ja teksti)
– Sakset tai paperileikkuri

Terkuin Anu
ps. Aiemmat Anun ”maratonkortit” löytyvät
Korttimaraton, osa 1Korttimaraton, osa 2
Korttimaraton, osa 3

Pst! Jos et vielä ole Koukussa Kortteihin jäsen, niin kipaisehan rekisteröitymään sivustolle. Samalla pääset sukeltamaan tarkemmin maratonin saloihin sekä löydät lukemattoman määrän ideoita, inspiraatiota ja uusia ystäviä!

Vastaa