Kirjekuorikalenteri

Taika-lehti 10-vuotta
Taika-lehden tämän vuoden joulunumeron keskiaukeamalta löytyy kauniit kalenteripaperit vuodelle 2017. Taikamaisten synttäreiden kunniaksi kalenteripaperit ovat tulostettavissa täältä *klikKlik*.

Askartele kalenteripapereista itsellesi tai lahjaksi ihana ja persoonallinen kalenteri! Käytä pohjana kartonkia, kokoa kalenteri pieneen vihkoon tai valmista kalenteri vaikka kirjekuorista, jolloin myös muistot kulkevat kalenterin mukana.

  1. Valitse kalenterin pohjaksi 13 samankokoista kirjekuorta. Koristele kirjekuoret liimaamalla niihin kuviopaperia tai muita koristeita.
  2. Tulosta kalenteripaperit ja leikkaa niistä 2017 kansipaperi ja kaikkien kuukausien kalenterit niiden ääriviivoja mukaillen.
  3. Kirjekuoret tulevat kalenteriin niin, että kirjekuorien läpät aukeavat oikealle. Liimaa kansipaperi ja kalenterit kirjekuoriin.
  4. Tee reikä jokaiseen kirjekuoreen, niiden vasempaan yläkulmaan. Vahvista reikien kohtaa halutessasi sirkkarenkaalla. Pujota kirjekuoret rei’istään avattavaan metallirenkaaseen. Pujota renkaaseen halutessasi koristeeksi nappi. Voit kiinnittää renkaaseen myös muita koristeita, esimerkiksi koruriipuksen.

*KlikKlak* täältä löytyvät kalenteripaperit!

ps. katso myös kalenteripapereista tehty upea Joulukalenterikortti, *klikklik*

Yksi vastaus artikkeliin ”Kirjekuorikalenteri

  1. Päivitysilmoitus: Joulukalenterikortti | Taika-askartelija askartelublogi

Vastaa