Kierrätä! -kilpailun yleisöäänestys 2014

Kierrätä_H.indd

EDIT: Yleisöäänestys on päättynyt. Kiitos kaikille äänestäjille, tulokset voi lukea kesäkuun alussa ilmestyvästä Taika-lehden 5/2014 numerosta.
Osallistu Kierrätä!-kilpailun yleisöäänestykseen ja äänestä oma suosikkisi finaaliviisikkoon!

Taika-lehden järjestämän Kierrätä! –kilpailun kilpailuaika on päättynyt ja nyt on aika valita kaikkien saapuneiden töiden joukosta vuoden 2014 finaaliviisikko, joka esitellään tarkemmin Taika-lehden 5/2014 kierrätyksen ja luonnonmateriaalien numerossa. Finaaliviisikon joukosta Taika-raati valitsee myös koko kilpailun voittajan, joka esitellään Taika-lehden 6/2014 numerossa.
Tarvitsemme vaikeassa valintatehtävässä kaikkien Taika-lehden ystävien apua! Eniten ääniä tässä äänestyksessä saanut työ valitaan yhdeksi kilpailun finalisteista.
Äänestä siis suosikkiasi Kierrätä! –kilpailu albumin kuvista täyttämällä https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGtVVV8tY01TUXc5eVE5bm5uZnpYM3c6MQ linkistä aukeava kuponki. Merkitse kupongin viestikenttään suosikkityösi numero (1 – 24). Täytä kuponkiin myös omat yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvomme Dremel VersaTip 6-in-1 –kaasukolvin. Äänestysaikaa on maanantaihin 7.4.2014 klo 23:59 asti.

palkinto

Kilpailutyöt

 

 

Käy kertomassa suosikkisi osoitteessa https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGtVVV8tY01TUXc5eVE5bm5uZnpYM3c6MQ

 

2 vastausta artikkeliin ”Kierrätä! -kilpailun yleisöäänestys 2014

  1. Taika-lehti Artikkelin kirjoittaja

    Arvonta on suoritettu ja onnetar suosi Nikoa! Onnea voittajalle ja kiitos kaikille äänestäneille!

    Vastaa
  2. Taika-lehti Artikkelin kirjoittaja

    Arvonta on suoritettu ja onnetar suosi Nikoa! Onnea voittajalle ja kiitos kaikille äänestäneille!

    Vastaa

Vastaa