Kaikkien aikojen Taika-kansi

Kaikkien aikojen Taika-kansikilpailu on päättynyt!

Taika-lehden nettisivuilla on parin viime kuukauden aikana voinut äänestää parasta Taika-lehden kantta. Kilpailu on nyt päättynyt ja parhaat kannet valittu. Ääniä kansikilpailuun tuli runsaasti ja haluammekin sydämellisesti kiittää kaikkia äänestykseen osallistuneita!

untitledKansikilpailun voittajakansi

Kansikilpailussa eniten ääniä sai Taika-lehden pääsiäiskansi vuodelta 2007, eli numero 3/2007. Keltaisen ja vihreän sävyisen kannen pääosassa oli iloinen jogurttijuomapullosta valmistettu rusettikaulainen pupu. Kantta äänestäneet perustelivat valintaansa muun muassa seuraavasti:

– ”Harmoninen, askartelut eivät sotkeudu toisiinsa, huokuu ihanasti ja lapsenomaisesti pääsiäisen tunnelma.”

– ”Tämä pääsiäispupu on niin hyväntuulisen näköinen, että itselläkin sulaa suu hymyyn ja muut puput ja tiput sen kun lisäävät hyväntuulisuutta. Iloinen ja pirteä kansi.”

– ”Iloinen pupu kertoo yhdellä silmäyksellä, että kyseessä on pääsiäisnumero. Kivat värit, selkeä.”

– ”Mielestäni hyvä kansi kertoo paljon lehden sisällöstä. Itse ostan monesti lehden jo pelkän kannen perusteella.”

Taika1008nettiPalkintosijoilla joulua ja talvea

Niukasti loppusuoralla toiseksi jäi jouluinen Taika-lehden kansi vuodelta 2008, eli numero 10/2008. Perinteisen puna-vihreässä kannessa seikkaili neulottu tonttupoika. Kantta äänestäneet perustelivat valintaansa muun muassa seuraavasti:

– ”Joulu on itselleni tärkein juhla ja ko. kansi ikään kuin hymyilee minulle. Siitä tulee hyvä mieli.”

– ”Erottuu vahvan punaisen tontun ansiosta.”

– ”Selkeä, ei liian paljon tavaraa. Värit sointuvat nätisti yhteen keskenään ja jo kannen väreistäkin näkee mikä on lehden teema.”

– ”Rakastan joulua ja tonttuja! Tämä iloinen ja suloinen tonttu hyppäsi ihan silmille valovoimaisella hymyllään!”

Taika 111Kolmanneksi äänestyksessä kiilasi tuore talvinen kansiehdokas kuluneelta vuodelta, eli numero 1/2011. Sinisen, vihreän ja pinkin sävyisen kannen ”päähenkilönä” oli punaposkinen ja leveästi hymyilevä huovasta valmistettu lumiukko. Kantta äänestäneet perustelivat valintaansa muun muassa seuraavasti:

– ”Hauska lumiukko saa minut hyvälle tuulelle.”

– ”Herttaisesti hymyilevä lumiukko houkuttelee lukemaan lehteä ja saa askartelusormet kutisemaan.”

– ”Iloinen lumiukko toivottaa lukijan tervetulleeksi tutkimaan mitä ihanaa ja uutta askarreltavaa uusi lehti pitää taas sisällään.”

– ”Kansi on värikäs, houkutteleva ja saa hyvälle tuulelle.”

9789522203571Kaikkien kansiäänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin Readme-kustantamon kirjauutuus, eli Martha Stewartin Suuri askartelu ja käsityökirja. Arvonnassa onnetar suosi Heini Kontturi-Kemppiä! Onnea Heini!
 

 

Vastaa