Taika 10 vuotta -juhlakilpailu

Juhlakilpailu 1-16.indd

Askartelun idealehti Taika täyttää tänä vuonna upeat
10 vuotta, jota juhlistetaan suurella JUHLAKILPAILULLA.
Tule mukaan juhlahumuun ja osallistu askartelemalla
Taika-lehdelle oma MASKOTTI!

Maskotti voi olla ihmishahmo, eläin- tai mielikuvitushahmo, kunhan se on oma luomuksesi ja sopii mielestäsi Taika-lehden maskotiksi. Voit käyttää maskotin askarteluun haluamiasi materiaaleja ja myös toteutustapa ja -tekniikka ovat vapaasti valittavissasi. Voit valmistaa hahmon esimerkiksi massasta, paperista, kierrätysmateriaaleista, kankaasta, langasta, puusta tai villasta ja tehdä sen askarrellen, muovaten, virkaten, ommellen, nikkaroiden, punoen tai miten vain haluat, kunhan lopputuloksena on iloinen Taika-maskotti. Halutessasi voit keksiä hahmolle myös taustatarinan.

Lähetä kuva valmistamastasi Taika-maskotista osoitteeseen toimitus@taikalehti.fi.
Sitä mukaa kun kuvia maskottiehdokkaista saapuu, julkaisemme niitä
taika.askartelija.fi -blogissa. Lähetä kuva vaikka heti maskotin valmistuttua, kuitenkin viimeistään 31.10.2016 mennessä. Säilytä maskotti, sillä kutsumme parhaat maskotit kuvauksiin marraskuun 2016 aikana.

Kilpailu huipentuu vuoden 2017 alussa parhaiden maskottiehdokkaiden esittelyyn sekä voittajan ja voittajamaskotin julkistamiseen. Voittajaksi valittu Taika-maskotti seikkailee Taika-lehden sivuilla ja saattaa maskotin tavata myös messuilla ja muissa tapahtumissa.
Kilpailun parhaimpia maskottiehdokkaita ja kilpailun voittaja palkitaan upeilla yhteistyökumppaniemme tarjoamilla palkinnoilla. Juhlakilpailun palkintoina muun muassa:
Big Shot Express -laite (Sinelli), Dremel 4000 Platinum Edition
-monitoimilaite (Dremel), muhkea kirjapaketti käsillä tekijälle
(Kustannus Mäkelä), upeita taiteilijatarvikkeita (HanArt), Askartelija.fi-verkkokaupan lahjakortteja sekä Taika-lehtiä ja Taika-lehden vuosikertoja.

Juhlakilpailu 1-16.indd

2 vastausta artikkeliin ”Taika 10 vuotta -juhlakilpailu

  1. Titta

    Täytyykö maskotin kuitenkin siis olla niemenomaan valmistettu, pelkkä piirustus ei riitä?

    Vastaa
  2. Päivitysilmoitus: Taika-juhlakuilpailu 2016 | Taika-askartelija askartelublogi

Vastaa