Joulukalenterikortti

Taika-lehti 10-vuotta
Taika-lehden tämän vuoden joulunumeron keskiaukeamalta löytyy kauniit kalenteripaperit vuodelle 2017. Taikamaisten synttäreiden kunniaksi kalenteripaperit ovat tulostettavissa täältä *klikKlik*.

kalenteripaperi-1

Kalenteripapereiden mukana tulee myös kolme tämän vuoden joulukuun kalenteria. Näistä joulukuun kalentereista voit tehdä ihastuttavia joulukalenterikortteja. Ilahduta ystävää persoonallisella joulunodotusta helpottavalla kortilla! Postita kortti ennen joulukuun alkua ja ystävä voi yliviivata päiviä kerrallaan jouluaattoon asti, näin jouluaattokin tulee hujauksessa.

1. Aseta 15 x 15 cm kokoisen ekokorttipohjan taitereuna ylöspäin. Revi kuviopaperista (mallikortin sinisävyinen poropaperi on Taika-lehden 8/16 joulunumerosta) hieman kortin kantta pienempi neliö ja liimaa se korttiin.
2. Tulosta kalenteripapereiden toinen sivu ja leikkaa siitä ääriviivoja mukaillen yksi 2016 vuoden joulukuun kalenteri sekä pieni Hyvää joulua -lappu. Liimaa kalenteri punaiselle kartongille ja leikkaa kartonki kalenterin ääriviivoja mukaillen. Leikkaa ekokartongista pieni kappale ja liimaa Hyvää Joulua -lappu siihen.
3. Levitä siveltimellä tai sienellä valkoista gessoa kortin kannen, kalenterin ja Hyvää joulua -lapun reunoille. Anna kuivua.
4. Tee nauhalle rei’ittimellä kalenterikappaleeseen reikä. Pujota silkkinauhan pätkä reikään ja solmi nauha. Leikkaa nauhan päät vinoiksi tai leikkaa niihin lovet.
5. Kiinnitä kaksipuolisella teipillä kortin kanteen vaakasuuntaisesti pitsinauha. Kiinnitä kalenteri-tagi karhuntarralla kortin keskelle ja Hyvää joulua -lappu kortin oikeaan yläkulmaan.
6. Viimeistele kortti kiinnittämällä siihen muutamia vaaleansinisiä tarratimantteja.

*KlikKlak* täältä löytyvät kalenteripaperit!

ps. katso myös kalenteripapereista tehty upea kirjekuorikalenteri, *klikklik*

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Joulukalenterikortti

  1. Päivitysilmoitus: Kirjekuorikalenteri | Taika-askartelija askartelublogi

Vastaa