Derwent Piirustuskilpailun satoa 2015

nettibanneri

Viime syksynä järjestettyyn Derwent Piirustuskilpailuun saapui riemastuttava määrä upeita töitä. Ennalta annettu aihe, Taika innoitti taiteilijoita käyttämään töissä runsaasti väriä sekä kertomaan ihastuttavia tarinoita. Raadilla olikin sangen värikäs tehtävä edessään!

Taika-lehden ja HanArt Oy:n järjestämä kilpailu oli jo yhdeksäs ja vuosien saatossa Taika-toimituksella ja raatilaisilla onkin ollut mahtava tilaisuus nähdä tuhansia töitä. Kilpailun rakenne on siitä kiva, että kaiken ikäiset voivat osallistua ja kaikilla taiteilijoilla on mahdollisuus tulla palkituiksi. Raati suhtautuu töihin intohimolla ja ilolla ja valintapäivä onkin hyvin inspiroiva!

Vuoden 2015 Derwent Piirustuskilpailuun saapui hieman alle 300 työtä. Piirustuskilpailussa kilpailu-töiden tekniikkaa, välineitä ja toteutustapaa ei rajattu ollenkaan. Aiheeksi annoimme sanan Taika ja taikaa töissä olikin. Töiden yhteyteen pyysimme lyhyttä tarinaa työn tapahtumista ja toivoimme laadukkaan paperin käyttöä, jotta upeat työt pääsevät oikeuksiinsa. Kilpailusarjat oli edellisien vuosien tapaan jaettu neljään sarjaan: päiväkoti-ikäiset, kouluikäiset, nuoret sekä aikuiset. Raati valitsi jokaisesta sarjasta viisi palkittavaa työtä. Palkituille lähti varsin muhkea palkintopaketti. Onnea!

Palkitut työt esittelimme Taika-lehden talvinumerossa 1/2015 sekä täällä blogissa. Klikkaa kuvaa, jolloin kuva aukeaa suuremmaksi pdf-tiedostoksi.

Päiväkoti-ikäisten sarja 0 – 6-vuotiaat

Kouluikäisten sarja, 7 – 12-vuotiaat

Nuorten sarja, 13 – 16-vuotiaat

Aikuiset

Aikuisten sarja, 17-vuotiaat

Sydämellinen onnentoivotus palkituille taiteilijoille ja lämmin kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille. Jatkakaa samaan malliin ja taiteilkaa usein!

Yksi vastaus artikkeliin ”Derwent Piirustuskilpailun satoa 2015

Vastaa