Dasmassasydän

Hetki sitten osallistuin ystävien yhteisiin joulukorttitalkoisiin ja siellä eräs ystäväni teki todella kauniin joulukortin. Koska kortti on kaunis, päätin tekijan luvalla julkaista kortin ohjeineen. Kortin sydän on irrotettavissa ja sydämen voi ripustaa vaikka joulukuusen oksille.

darwikortti-1

Tarvikkeet
– valkoista Das-massaa
– A6 ekokorttipohjia
– juuttinarua
– Valkoista leimasinmustetta (Brilliance Moonlight white)
– Lämmin joulutervehdys -leimasin
– pitsileimasin tai kakkupaperi

darwikortti-4
1. Kauli Das-massasta ohuehko levy ja paina siitä piparkakkumuotilla sydämiä. Tee sydämiin painaumakuvioita esimerkiksi siveltimen ”väärällä päällä”, pitsiliinalla tai vaikka puhtaalla leimasimella. Siisti sydämen reunat ja tee ripustusreikä. Anna kuivua ja kääntele sydämiä välillä.
2. Hio tarvittaessa kuivia sydämiä hienolla hiomapaperilla ja poista hiontapöly.
3. Leimaa korttipohjan kanteen pistikuvio. Mallikortissa on muodostettu puolikkaasta pitsileimasimesta kokonainen leimaamalla kuviot vierekkäin. Anna leimajäljen kuivua. Pitsileimajäljen voi korvata pienellä, pyöreällä kakkupaperilla.
4. Leimaa pitsikuvion alle Lämmin joulutervehdys -leima ja anna kuivua.
5. Tee kortin yläreunaan noin 1 cm syvyinen aukileikkaus. Aseta massasydän pitsikuvion keskelle ja mittaa juuttinarusta sopivan pituinen pätkä. Kiinnitä sydämeen juuttinarusta ripustuslenkki ja kiinnitä sydän paikalleen kortin yläreunassa olevan loven avulla.
6. Koristele kortin sisäpuoli haluamallasi tavalla ja sujauta kortti kuoreen.

darwikortti-5 darwikortti-3 darwikortti-2

Sydämellistä lauantaita!

-Anu-

Vastaa