Askartelutreffit Orimattilassa 5 – 6.4.2014

 

Taavanainen ja Riiviö blogin Taava järjesti jo neljättä kertaa Orimattilan kehräämöllä Askartelutreffit nimeä kantavan askartelutapahtuman. Taika-lehti ja minä olemme olleet mukana alusti asti ja niinpä tälläkin kertaa pakkasin askartelutarvikkeeni ja itseni autoon ja pärryyttelin hyvillä mielin Orimattilaan. Taava oli tuplabuukannut itsensä, joten minä ja Klemmarikellarin Jonna sijaistimme Suvin ja Siirin tuella Taavaa alkutreffien ajan. Ovet innokkaille askarttelijoille avattiin yhdentoista kieppeillä ja sen jälkeen kaikki olikin iloista hurlumheitä!

Kellonrattaat kipittivät joutuisaan, kun meillä oli niin mukavaa. Päälle parikymmentä kuplivaa naista täytti tuvan pöydät tavaroilla ja ilman naurulla. Osalla oli suuret suunitelmat ja toiset vaan antoivat inspiraation iskeä ja viedä mennessään. Itselläni oli suunnitelmissa toteuttaa Koukussa Kortteihin järjestämän Tekniikka 10 -korttimaratonin kaksi jo julkaistua tekniikkaa. Tukea tekemiseen tarjosi Jonna, joka viereisessä loihti harmonisia ja romanttishenkisiä upeuksia.

Aamulla kun telttakylän kujaa kulki kuului joka puolelta naurun kiherrys. Kuinka ihana ääni heti aamutuimaan! Nauruterapian ja vertaistuen lisäksi parasta treffeissä on yhteisöllisyys. Ei ole nuoria tai vanhoja, ei taitavia tai taitamattomia, ei tuttuja tai tuntemattomia, kaikkea lainataan ja kaikessa autetaan, ei ole kuppikuntia ja kaikki ovat kimpassa. Yksilöistä muodostuu tiivis ja elämän eliksiiriä tarjoava ryhmä, jonka voimalla jaksaa pitkään!

Kiitos kaikille ihanille treffikumppaneille. Syksyllä nähdään taas!
Ja sinä joka emmit lähteä näille ”sokkotreffeille”, niin rohkeasti mukaan!

Alla olevista blogeista voi lukea muidenkin kokemuksia treffaamisesta.
http://etanaelli.blogspot.fi/
http://noorannurkka.blogspot.fi

Ja nuo ”tuhatkunta” kuvaa kertonee loput.

 

-Anu-

 

 

 

Vastaa