Paavon sydämelliset kortit

Mallikortin on toteuttanut kaksi ja puolivuotias Paavo. Sydämen tilalla voi käyttää vaikka kuusta tai tähteä.

Tarvikkeet
– korttipohjia
– vahvaa, mielellään pintakuvioitua paperia, esim. tapettia
– askartelumaalia, kuten L&B Artist Acrylic -akryylimaalia tai Color&Co sormivärejä
– maalarinteippiä ja sinitarraa
– vakoista, tukevaa kartonkia
– sivellin ja kertakäyttölautanen
– puikkoliimaa
– tähtitarroja
– hyvää joulua -leimasin ja leimasinmustetta

Leikkaa tapetista tai jostain muusta pintakuvioidusta paperista korttipohjan kanteen sopiva neliö ja teippaa neliö maalarinteipillä maalausalustaan. Leikkaa valkoisesta kartongista sydän tai jokin muu selkeä muoto ja kiinnitä se sinitarralla tapetti- tai paperineliön keskelle. Pursota askartelumaalia kertakäyttölautaselle ja sivelkää väriä siveltimellä kuvion keskeltä reunoille päin. Siveltimen sijaan väriä voi levittää myös sormella. Jatkakaa kunnes väriä on kortissa tarpeeksi. Anna kuivua ja irrota maalarinteipit ja kuvio varovasti. Liimaa koristeltu paperi korttipohjan kanteen ja viimeistelkää kortti esimerkiksi tähtitarroilla ja hyvää joulua -leimasimella.  Kirjoita sisään jouluinen tervehdysteksti.

Leikkaa tapetista tai jostain muusta pintakuvioidusta paperista korttipohjan kanteen sopiva neliö ja teippaa neliö maalarinteipillä maalausalustaan. Pursota askartelumaalia kertakäyttölautaselle ja maalatkaa paperiin kuvioita. Siveltimen sijaan väriä voi levittää myös sormella. Jatkakaa kunnes väriä on kortissa tarpeeksi. Anna kuivua ja irrota maalarinteipit varovasti. Liimaa koristeltu paperi korttipohjan kanteen ja liimaa edellisessä kortissa käytetty ”suojakuvio” kortin kanteen. viimeistelkää kortti hyvää joulua -leimasimella ja kirjoita sisään jouluinen tervehdysteksti.
Hankintapaikkatiedot: Korttipohjat, tähtitarrat, hyvää joulu leimasin ja leimasinmuste: Sinelli Oy,  L&B Artist Acrylic -akryylimaalit ja Color&Co sormivärit ja siveltimet info@hanart.fi, Puikkoliima Casco-liimat.

 

14 vastausta artikkeliin ”Paavon sydämelliset kortit

  1. PiHi

    Paavohan on täräyttänyt jouluiset kortit 🙂 Kyllä noita kelpaa sukulaisille ja tuttaville lähetellä.

    Vastaa
  2. maajo

    Paavon kortti on ihan paras! Ihanaa kun löytyy sellaisiakin vinkkejä, joiden toteuttamiseen ei tarvita kauheaa määrää kaikkea mahdolista kallista härveliä 😉

    Vastaa

Vastaa