Vuosikalenteri

 Tee kalenteri itsellesi tai lahjaksi. Helppoa ja suht nopeaa!

Tarvikkeet
– 12 kpl 15 x 15 cm korttipohjia, esim. bacic
– 2 kpl 16 x 13,5 cm kansipahvi
Taika-design kalenteripaperisetti 2013
– nuuttausvälineet, esim. Fiskars paperileikkuri
– kaksipuolista teippiä
– rei’ittäjä
– saranarenkaat tai koristenauhaa
– kuviopapereita ja koristeita oman maun mukaan

1. Tee nuuttaus eli taitos korttipohjan etu- ja takakanteen niin, että toisessa kannessa nuuttaus on 2 cm päässä ja toisessa 4 cm päässä.

2. Tee kaikki taitokset nuuttausjälkiä pitkin ja taita myös kortin valmis keskitaite. Teippaa kaksipuolisella teipillä korttipohjan sivuilla olevat taitokset kiinni.

3. Tee rei’ittäjällä kaksi reikää kapeampaan taitteeseen.

4. Tee kaikille korttipohjille samoin.

5. Koristele kansipahvit haluamallasi tavalla ja tee myös kansiin reiät. Kokoa kalenteri saranrenkailla tai narulenkeillä.

6. Kiinnitä Taika-design kalenteripapereiden kuukaudet paikalleen. Kalenterit voi kiinnittää joko kalenterisivujen (korttipohjan) kanteen tai sisäpuolelle. Sisäpuolelle voi lisätä paperia muistiinpanoja varten tai taskuja lappusten säilyttämiseen.

Mallikalenterin koristelemiseen on käytetty Prima Marketing Firefly -lehtiötä ja Masha and friends labels and stickers -settiä. Tarrasetti on hankittu Akateemisesta kirjakaupasta. Mallikalenterin reunoihin on ”sudittu” valkoista askartelumaalia.

13 vastausta artikkeliin ”Vuosikalenteri

 1. Piijuli

  Onpa kaunis 🙂
  Sain muutama vuosi sitten ystävältä synttärilahjaksi itsetehdyn seinäkalenterin. Kuvina mulle rakkaita ihmisiä ja kalenterisivut oli pankin ilmaisjakelusta. Aivan ihana kalenteri!

  Vastaa
 2. PiHi

  Näyttääpä tämä mukavalta ja suht. yksinkertaiselta tehdä. Ihan tyhmää, että pitää olla niin aikuinen, että tarvitsee ”normaalin” kalenterin 🙂

  Vastaa
 3. Tuija K

  Onkin vielä etsinnässä uusi kalenteri ensi vuodelle, tämä olisikin kiva 🙂 Ja toivottavasti arpaonni suosisi 😉

  Vastaa
 4. Sirpa ja Tiitu

  Noita papereita ois kyllä, pitäskö niistä tehä se kalenteri tänä vuonna? Mutta mitenkäs tuo rengassydeemi, ei oo sitä kirjantekokonetta:-!

  Vastaa
 5. Sari

  Joskus pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä oma kalenteri. Olisi paljon tyylikkäämpi kuin ostoversiot!=)

  Vastaa

Vastaa