Ystävän tiketit

Taika-digipaperit – Ystävän tiketit – Ystävänpäivä 14.2.

Ystavan kupongit 72

Taika tarjoilee ystävänpäivän kunniaksi kaksi uutta digipaperia. Koukussa Kortteihin –yhteisön ylläpitäjän Piian ystävänpäiväksi tekemän kortin innoittamina teimme kaksi ilmaiseksti tulostettavaa ystävän tiketit –arkkia.

Toisen arkin tiketit ovat tekstittömiä, joten niihin voi kirjoittaa tervehdyksen joko käsin tai niiden keskelle sopii 70 x 37 mm tarra, jolloin tekstin voi tehdä koneella ja tulostaa tarra-arkille. Toinen ystävän tiketit arkki sisältää valmiit tekstit.

Tulosta tiketit kartongille tai tavalliselle kopiopaperille. Kopiopaperille tulostetut tiketit voi liimata paksummalle kartongille. Leikkaa tiketit irti. Tunaa tikettejä esimerkiksi leimasinmusteilla. Mallitiketit on liimattu ekokartongille ja niiden reunoja on sävytetty Distress Ink –musteen Vintage Photo sävyillä.

Tiketit ovat aika isoja, jotta tulostettava tarra mahtuu niiden sisään. Mikäli haluat pienempiä tarroja, valitse tulostusvalikosta (page scaling) pienentävä vaihtoehto (esim. tile all pages 50%) ja tulosta tiketit.

 

Vastaa