Taika-lahjakortti

Tulosta ensin lahjakorttipohja.

Tulosta ensin lahjakorttipohja.

Taika-lehti on oiva joululahja!

Toimi joulupukin apurina ja tilaa Taika-lehti ystävällesi lahjaksi!

”3-1” lahjakortti (tulostettavat pdf-tiedostot: lahjakorttiohjeTaika-lahjakortti)

Anna lehtilahjan saajalle lahjakortti! Taika suunnitteli lahjakortteja tarvitsevien iloksi ”3-1” lahjakortin eli yhtä ja samaa lahjakorttia voi käyttää monella tavalla.  

Lahjakortti_1L

Lahjakortti liimattuna pohjaan.

Tulosta oheinen pdf-lahjakortti tavalliselle kopiopaperille tai paksummalle valkokuvapaperille ja käytä se sellaisenaan joko niin, että annat lahjakortin olla suorana tai taita se kolmeen yhtä leveään osaan, jolloin se mahtuu C6 kirjekuoreen! Taitetun lahjakortin ympärille voi vaikka sitaista kauniin nauhan.  Muista kirjoittaa pilkkuviivalle ”joulupukin apurin” nimi tai jokin muu henkilökohtainen viesti. Alaosan tyhjään tilaan voi myös kirjoittaa pidemmänkin tervehdysviestin!

Tai askartele lahjakortille pirteä tasku. Mallitaskumme on suunniteltu niin, että kaikilta se onnistuu ja  materiaalitkin on valittu niin, että ne lähes poikkeuksetta ne löytyvät omasta varastosta. Sovella vinkkiä omien materiaaliesi ja mieltymysten mukaan! kokeile kuviopapereita, glittereitä, tarroja, leikkureita, leimasimia, valokuvia ja nauti tekemisen ja antamisen riemusta!

Lahjakortti_2L

Valmis lahjakortti ja kuori.

Leikkaa tavallisilla saksilla tai kuviosaksilla lahjakortin jokaisesta sivusta noin 8 mm pois. Liimaa tai teippaa lahjakortti A4 kokoiseen kartonkiin kiinni niin, että kartonkia jää näkyviin jokaiselta sivulta saman verran. Tee taitokset niin, että tee ensimmäinen taitos yläreunasta mitattuna 9 cm päähän ja toinen taitos 20 cm päähän. Taita alin taitos keskelle ja ylin taitos edellisen päälle. Avaa taitokset ja pyöristä päällimmäisen taitoksen kulmat. Hankaa saksen terällä kartongin reunoja niin, että reunat kuluvat. Piirrä puuvärillä tikkiviivaa kartongin reunoille. Taita lahjakortin kappaleet takaisin. Tee lahjakortille panta leikkaamalla valkoisesta kartongista 4 x 30 cm kokoinen suikale ja hankaa suikaleen reunoja saksen terällä. Taita suikale lahjakortin ympäri ja liimaa suikaleen päällekkäin menevät osat kiinni. Varo liimaamasta pantaa lahjakorttiin kiinni. Rypistä kopiopaperi pieneksi mytyksi ja avaa se. Leikkaa kopiopaperista kahdeksan sydäntä. Leikkaa kartongista halkaisijaltaan 3 cm kokoinen ympyrä ja liimaa sydämet ympyrän päälle säteittäin kukan terälehdiksi. Leikkaa paperirei’ittäjällä punaisesta kartongista palloja ja liimaa ne kukan keskustaan. Anna liiman kuivua. Liimaa kukka valkoiseen kartonkipantaan. Kirjoita vielä lahjan saajan nimi ja valmis!

Lisää lahjakortteja:

Lahjakortti

Taika-lahjakortti

Vastaa