Osallistu Piirustuskilpailuun 2018

Inspiroiva DERWENT-piirustuskilpailu
STARTTAA NYT. OSALLISTU JA VOIT
VOITTAA arvokkaita PALKINTOJA!

Derwent, Taika-lehti ja 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä HanArt Oy etsivät kilpailun myötä persoonallisia, sykähdyttäviä ja koskettavia piirustuksia, tarinoita, tunnelmia, muistoja ja haaveita -mitä ikinä haluatkaan paperille toistaa. Anna inspiraation viedä ja kynän liitää ja luo oma kisatyösi!
– – –
Kilpailun 10 upeinta työtä palkitaan laadukkailla 100 euron arvoisilla Derwent-tuotepaketeilla. Lisäksi raati valitsee yhden työn, jonka tekijä saa upean Derwent Inktense Wooden Box -puusalkun!
– – –
Kilpailutyö tulee tehdä puukynillä. Puukyniksi katsotaan niin lyijykynät, grafiittikynät, hiilikynät, veteen reagoivat puuvärit, pastellivärikynät kuin tavalliset puuväritkin. Muista valita tekniikallesi sopiva ja laadukas paperi!
– – –
Kilpailutyön aihe ja käytettävä tekniikka on vapaasti valittavissasi.
Työn maksimikoko on 24 x 32 cm, kilpailutyötä ei saa taittaa.
– – –
Kilpailutyön tulee olla perillä 15.11.2018 mennessä osoitteessa:
Storia kustannus Oy / piirustuskilpailu
Lahnuksentie 215
01840 klaukkala
– – –
HUOM! Kilpailutyön yhteydessä tulee olla tekijän nimi, kotiosoite, puhelinnumero, ikä ja
sähköpostiosoite sekä työn nimi ja lyhyt selitys tekniikasta sekä kuvaus työn tapahtumista.
Vain täydellisillä tiedoilla varustetut työt osallistuvat kilpailuun. raati valitsee kaikkien
töiden joukosta kymmenen tunteisiin vetoavinta ja sykähdyttävintä työtä. Raati huomioi kilpailun parhaimmistoa valitessaan eri-ikäisten tekijöiden taitotason, joten jokaisella on mahdollisuus menestyä. Kaikki kymmenen työtä esitellään Taika-lehden tammikuussa 2019 ilmestyvässä numerossa ja niiden tekijät palkitaan 100 euron arvoisilla Derwent-tuotepaketeilla. Lisäksi raati valitsee yhden työn, jonka tekijä saa upean Derwent Inktense Wooden Box -puusalkun (arvo 110 e). Työt esitellään mahdollisesti myös yhteistyökumppaneiden nettisivuilla sekä facebook-sivustoilla. Julkaistuista töistä ei makseta erillistä palkkiota. Kilpailuun lähetettyjä töitä ei palauteta. Lisätietoja kilpailusta toimitus@taikalehti.fi Toivotamme Inspiroivia taiteiluhetkiä!

Vastaa