Korttimaraton, osa 3

Tekniikka10-maraton

Koukussa Kortteihin -nettiyhteisö järjestää keväisin jo perinteeksi muodostuneen Tekniikka 10 -korttimaratonin. Tekniikka 10 -maraton koostuu kymmenestä erilaisin korttitekniikoin toteutettavista haasteista, joista osa on salamahaasteita. Yksitellen julkaistavat haasteet tulee toteuttaa ennalta annetulla tekniikalla tai materiaaleilla ja ne tulee julkaista Koukussa Kortteihin -sivuilla annettujen ohjeiden mukaan. Maraton on todella inspiroiva ja tekniikat on suunniteltu niin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua!

Maratonin pääsponsorina toimii Taika-lehti ja samalla kuulun raatiin eli luonnollisestikaan en voi virallisesti maratonille osallistua. Koska tekniikat ovat mielenkiintoisia ja samalla oppii uutta sekä haastaa itsensä, päätin osallistua epävirallisesti ja hieman sivussa. Tässä kolmannen haasteen kortti, jonka aiheena on ”reiästä”. Tekniikassa on tarkoitus tehdä paperiin reikä, jonka läpi mustetta levitetään. Minä tein useita reikiä ja käytin useita eri sävyjä. Ihan varma en ole, että onko tämä sääntöjen mukainen, koska kuplien päälle en enää leimannut, vaikka ohjeessa niin tehtiin. No koska osallistumiseni on epävirallista, niin julkaisen kuplivan kortin kuitenkin!

Tarvikkeet
– Kopiopaperi
– Rei’ittäjä tai kuviorei’ittäjä
– Valkoinen 15 x 15 cm korttipohja, valkoista ja turkoosia/vaaleansinistä kartonkia
– Kaksipuolista teippiä
– Distress Ink -leimasinmusteita ja superlonsieniä
– Leveää nauhaa ja iso nappi
– Tarrakiinnitteisiä timantteja
Glossy Accents -koholakkaa
– Sakset tai paperileikkuri

Terkuin Anu

ps. Aiemmat Anun ”maratonkortit” löytyvät
Korttimaraton, osa 1Korttimaraton, osa 2

Pst! Jos et vielä ole Koukussa Kortteihin jäsen, niin kipaisehan rekisteröitymään sivustolle. Samalla pääset sukeltamaan tarkemmin maratonin saloihin sekä löydät lukemattoman määrän ideoita, inspiraatiota ja uusia ystäviä!

Vastaa