korttimaraton 2014, osa 1

 

 

Tekniikka10-maraton

 

Koukussa Kortteihin -nettiyhteisö järjestää keväisin jo perinteeksi muodostuneen Tekniikka 10 -korttimaratonin. Tänä vuonna Tekniikka 10 -maraton koostuu kymmenestä erilaisin korttitekniikoin toteutettavista haasteista sekä kahdesta salamahaasteesta. Yksitellen julkaistavat haasteet tulee toteuttaa ennalta annetulla tekniikalla tai materiaaleilla ja ne tulee julkaista Koukussa Kortteihin -sivuilla annettujen ohjeiden mukaan. Maraton on todella inspiroiva ja tekniikat on suunniteltu niin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua!
Maratonin pääsponsorina toimii Taika-lehti ja samalla kuulun raatiin eli luonnollisestikaan en voi virallisesti maratonille osallistua. Koska tekniikat ovat mielenkiintoisia ja samalla oppii uutta sekä haastaa itsensä, päätin osallistua epävirallisesti ja hieman sivussa. Tässä ensimmäisen haasteen kortti, jonka aiheena on ”palikalla”.

Tekniikka10palikalla_3

Tekniikka10palikalla_1

Tekniikka10palikalla_2

 

Terkuin Anu

Pst! Jos et vielä ole Koukussa Kortteihin jäsen, niin kipaisehan rekisteröitymään sivustolle. Samalla pääset sukeltamaan tarkemmin maratonin saloihin sekä löydät lukemattoman määrän ideoita, inspiraatiota ja uusia ystäviä!

Yksi vastaus artikkeliin ”korttimaraton 2014, osa 1

  1. Päivitysilmoitus: Korttimaraton, osa 4 | Taika-askartelija askartelublogi

Vastaa