Rakkaimmat jäljet korteissa

IMG_1552

Askartelija.fi -askarteluputiikin uutuustuotteella, jalanjälkipyyhkeellä painetut lapsen jalan-, ja kädenjäljet tai lemmikin tassunjäljet sopivat hyvin somistamaan erilaisia kortteja. Vauvan painettuja jalanjälkiä on käytetty perinteisesti ristiäis- ja nimiäiskorteissa, mutta ne sopivat hyvin myös isomman lapsen synttärikutsuihin ja isovanhemmille tai kummeille muistoksi lähetettäviin kortteihin. Korttiin voi ikuistaa myös lemmikin tassunjäljet ja lähettää valmiin kortin eläinrakkaalle ystävälle.

Tässä muutamia vinkkejä jalanjälkipyyhkeellä painettujen jälkien käytöstä korteissa. Lisää korttiin jälkien painajan valokuva ja koristele kortti paperikukkasin, napein ja nauhoin ja ihana kortti on valmis lähetettäväksi mummeille, kummeille ja ystäville!

Urho

ValleVäinö

Jalanjälkipyyhe
Nyt lapsen jalan- ja kädenjälkien tai lemmikin tassujen jälkien painaminen on helppoa, nopeaa, sotkutonta sekä täysin turvallista. Pyyhkäise vain jalkaa, kättä tai lemmikin anturoita jalanjälkipyyhkeellä ja paina jälki erikoispaperille ja jälki ilmestyy paperille harmaan sävyisenä. Käytä painettuja käden-, jalan- tai tassunjälkiä ristiäis- tai nimiäiskorteissa tai muissa askarrelluissa muistoissa.


Erityisen musteettoman Nekoosa Indentifier -systeemin myötä jalanjälkipyyhkeellä pyyhityn jalan, käden tai tassun jälki siirtyy erikoispaperille täydellisenä kopiona kaikkine pienine yksityiskohtineen. Jälki syntyy pyyhkeessä olevan värittömän nesteen ja huokoisen erikoispaperin välisestä kemiallisesta reaktiosta. Menetelmä on myrkytön ja sitä käytetään maailmalla myös monissa sairaaloissa vastasyntyneiden vauvojen jalan- ja kädenjälkien taltioimiseen.

  1. Avaa jalanjälkipyyhepakkaus. Pyyhkäise pyyhkeellä kevyesti painettavan jalan, käden tai tassun pintaa. Samalla pyyhkeellä voi tehdä muutamia jälkiä peräjälkeen. Pyyhe menettää kuivuessaan painokykynsä, joten avaa pyyhepakkaus vasta kun olet valmis aloittamaan jälkien painamisen.
  2. Aseta erikoispaperi tukevan alustan, esimerkiksi kirjan päälle ja kiinnitä paperi halutessasi sinitarralla. Paina pyyhkeellä pyyhitty jalka, käsi tai tassu rauhallisesti ja tasaisesti ”rullaten” erikoispaperin pintaan. Jälki painetaan paperin kiiltävämmälle puolelle. Paperin taustapuoli on merkitty pienellä rastilla.
  3. Nosta jalka, käsi tai tassu rauhallisesti suoraan irti paperista. Jalan-, käden- tai tassunjälki ilmestyy välittömästi paperille harmaan sävyisenä.
  4. Puhdista jalka, käsi tai tassu vedellä ja saippualla tai puhdistuspyyhkeellä.

Vinkkejä!
– Puhdista ja kuivaa tarvittaessa jalka, käsi tai tassu josta olet jälkeä painamassa.
– Huomioi, että kun kosket itse pyyhkeeseen lapsen jalkaa tai kättä tai lemmikin tassua pyyhkiessäsi, myös omat sormenjälkesi siirtyvät erikoispaperille sitä koskiessasi. Pese kätesi ennen erikoispaperiin koskemista tai pyydä avuksesi toinen aikuinen.
– Vältä pyyhkeessä olevan aineen joutumista silmiin tai suuhun. Jos näin kuitenkin käy, huuhdo runsaalla vedellä. Jos esimerkiksi silmissä ilmenee huuhtelun jälkeen ärsytystä, ota tarvittaessa yhteys lääkäriin.
– Säilytä jalanjälkipyyhkeet poissa lasten ulottuvilta.

Maahantuonti ja myynti
www.askartelija.fi

Vastaa