Lahjalaatikot

Itse tehty lahja on kiva pakata itse koristeltuun pakettiin! Postissa myydään tukevia ja näppäriä laatikoita, joita on helppo tuunata lahjaan sopivaksi. Valitse vain oikean kokoinen paketti ja anna palaa!

Tarvikkeet
– laatikko, esim. postin luukkulaatikko
– lahjapaperia
– puikko- tai sprayliimaa
– kuviopaperia
– nauhaa
– terävä veitsi
– kuumaliimaa tai vahvaa kaksipuolista teippiä, esim. voimateippiä
1. Avaa pahvipakkaus saumoista varovasti auki.
2. Päällystä ruskea sisäpuoli lahjapaperilla. Halutessasi voit päällystää molemmat puolet, mutta oranssi väri saattaa näkyä lahjapaperin läpi. Käytä lahjapaperin kiinnittämiseen joko spray- tai puikkoliimaa ja varmista, että lahjapaperi kiinnittyy kunnolla.
3. Taivuttele taitekohtia uudelleen ja kokoa laatikko. Käytä kiinnittämiseen vahvaa ja ohutta kaksipuolista teippiä tai kuumaliimaa.
4. Koristele pakkaus haluamillasi kuvioilla, kuten lahja- tai kuviopaperista leikatuilla linnuilla, tai tarroilla tai leikekirjakuvilla.
5. Hankaa hiontatyynyllä paketin reunoja ja lahjapaperin pintaa, jolloin pakettiin tulee elävyyttä. Voit halutessasi myös hangata leimasinmustetta pakkauksen reunoille.
6. Aseta lahja pakkaukseen ja sujauta mukaan joulukortti. Sulje paketti lahjanauhalla.

Vinkki!
Mikäli haluat lähettää koristelemasi paketin pakkaa se kirkkaaseen muoviin ja kiinnitä muoviin valkoinen iso paperi, johon tarttuu postin tarrat ja leimat.

5 vastausta artikkeliin ”Lahjalaatikot

  1. ViliMarika

    Kaunista! Omatekoiset lahjat ovat suosikkejani uniikkiutensa takia. Ja lahja kuin lahja käärittynä kauniisti, koristeltuna tunteella on usein niin kaunis, että jo lahjapaketti on osa sitä lahjaa!

    Vastaa

Vastaa